Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

FOTO: Hasiče zaměstnal silný vítr, za sebou mají desítky výjezdů

Čtyři desítky události v celém kraji mají za sebou hasiči od středečního poledne do dnešního rána. Nejčastěji šlo o odstranění popadaných stromů, které blokovaly průjezd na silnicích. V Hranicích u Aše a v Karlových Varech, pak museli požárníci zajistit uvolněné části plechových střech. Vše se naštěstí obešlo bez zranění.

Podle Českého hydrometeorologického ústavu zaznamenaly nejvyšší nárazy větru horské stanice Sněžka 35,5 m/s, Klínovec 26,3 m/s a Milešovka 25,4 m/s. 

Předpověď na pátek a víkend není moc příznivá. Silný vítr sice podle meteorologů nehrozí, očekávat ale můžeme po následující tři dny přeháňky, místy i bouřky. Zítra naměříme na teploměru ještě od 21 do 24 °C. V soboru se už ochradí na 18 až 21 °C. Zatažená obloha nás neopustí ani v neděli, na většině území můžeme čekat déšť a přeháňky. Teploty zůstanou stejné jako v sobotu.

Ohodnoť článek

Foto HZS KVK

Štítky hasiči, vítr, výjezdy, spadlé stromy, počasí, Karlovarský kraj, Karlovy Vary, , Český hydrometeorologický ústav, Sněžka, Klínovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hasiče zaměstnal silný vítr, za sebou mají desítky výjezdů  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.