Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ledoví muži dorazili v plné síle. Ve vyšších polohách s sebou přinesli i sníh

Už během pondělního odpoledne se výrazně ochladilo, teploty v noci na mnoha místech spadly pod nulu. Na horách naměřili nad ránem kolem minus pěti stupňů Celsia. Na web kamerách lyžařských areálů je vidět, že trocha sněhu opravdu napadla.

Nejnižší naměřená teplota v kraji padla na meteorologické stanici v Šindelové, kde časně ráno spadla teplota na - 7 °C. Ve vyšších polohách napadl sníh. Na Klínovci to byl asi centimetrový poprašek.

Podle meteorologů by se mělo postupně během týdne začít oteplovat. Během úterý vyšplhá rtuť teploměru na 10 °C. Na horách to bude okolo 6°C.

V noci na středu spadnou teploty k -1 °C, na horách až k -4 °C. Přes den bude zpočátku polojasno, postupně během dne se obloha zatáhne. Večer se může místy objevit déšť. Teploty se vyšplhají maximálně ke 2 °C, na horách k 8 °C. 

Čtvrtek bude oblačný až zatažený místy s deštěm nebo přeháňkami. Na hřebech Krušných hor mohou být i sněhově. Denní maxima budou na 11 °C.

Konec pracovního týdne bude polojasný, během dne můžeme čekat přibývání oblačnosti a občasné přeháňky. Přes den naměříme maximálně 13  °C.

Ohodnoť článek

Foto SKI AREÁL KLÍNOVEC / SKI AREÁL PLEŠIVEC

Štítky sníh, počasí, předpověď, ledoví muži, meteorolog, Šindelová, Klínovec, Krušné hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ledoví muži dorazili v plné síle. Ve vyšších polohách s sebou přinesli i sníh  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.