Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Energie nebude měnit trenéra, v křesle hlavního kouče zůstává Martin Pešout

Vedení karlovarského extraligového klubu nepředpokládá změny na trenérských postech. Podle klubového webu je dohoda s trenérským týmem Martina Pešouta předjednána a připravují se smlouvy na novou sezonu.

Ačkoliv byla hokejová extraliga kvůli koronavirové epidemii ukončena, hokejový život se nezastavil. V Karlových Varech bylo třeba řešit trenérské posty, neboť stávajícímu týmu hlavního trenéra Martina Pešouta končila smlouva. „Hokejisty karlovarské Energie by i v příští sezoně měla vést osvědčená sestava. Vedení klubu je již předběžně domluveno na nových smlouvách s trenérskou trojicí Martin Pešout, Tomáš Mariška a Pavel Kněžický, kteří by tak společně měli trénovat karlovarské hokejisty již ve čtvrté sezoně v řadě,“ uvedl dnes klubový web.

Společně se zkušenou trojicí by u Energie měl pokračovat i celý realizační tým, který velkou měrou dopomohl klubu po devítiletém čekání znovu do předkola play-off. To se bohužel stejně jako celá soutěž nedohrálo.

„Hráči v tuto chvíli čerpají dovolenou. K letní přípravě by se měli sejít v pondělí 4. května, na led by se měli znovu postavit ve středu 29. července. První přátelská utkání se plánují na začátek srpna,“ uvádí web s tím, že extraliga by měla být podle předběžného plánu rozehrána 18. září.

Ohodnoť článek

Štítky hokej, extraliga, HC Energie, Karlovy Vary, sport, energie, Extraliga ledního hokeje, HC Energie Karlovy Vary, Pavel Kněžický, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie nebude měnit trenéra, v křesle hlavního kouče zůstává Martin Pešout  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.