Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Karlovy Vary hlásí první posilu. Do týmu přichází z Vítkovic útočník Bernovský

Karlovarský hokejový tým posílí od příští sezony útočník Jan Bernovský. Dvaadvacetiletý forvard podepsal roční smlouvu s roční opcí. Do Varů přestupuje z extraligových Vítkovic.

Informaci o nové posile zveřejnil klub na svých webových stránkách. Útočník Jan Bernovský působil od roku 2017 v extraligových Vítkovicích, poslední roky kombinoval Extraligu s Chance ligou, kde hrál za Šumperk a Porubu. S Vary podepsal smlouvu na rok s roční opcí. „Honza je mladý perspektivní hráč, ve kterém vidíme potenciál. Chceme mu dát příležitost a věříme, že se o svou šanci popere,“ řekl hlavní trenér Energie David Bruk.

Nové angažmá je podle Bernovského výzvou. „Už během minulé sezony jsem se dozvěděl, že by Vary měly zájem. Moc mě to potěšilo. Beru to jako novou výzvu a věřím, že mě to v mé kariéře zase posune,“ uvedl pro klubový web útočník Bernovský.

Mladý útočník se po konci sezony ve Vítkovicích již připojil k týmu Energie, se kterou zahájil suchou přípravu před nadcházejícím extraligovým ročníkem.

Ohodnoť článek

Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky Karlovy Vary, Vítkovice, hokej, Jan Bernovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovy Vary hlásí první posilu. Do týmu přichází z Vítkovic útočník Bernovský  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.