Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Poslední přípravný duel vyšel Energii na jedničku, Motor nedostal šanci

Hokejisté Karlových Varů včera odehráli poslední přátelský zápas před nadcházející extraligovou sezonou. Soupeřem jim byl nováček extraligy Motor České Budějovice, který ale s karlovarským celkem dokázal držet krok jen v první třetině.

Ta skončila nerozhodně 2:2. Možná rozhodujícím momentem utkání byl vstup do druhé třetiny. Na jejímž začátku se Energie ujala dvoubrankového vedení po gólech Kohouta a Redlicha. Vedení na konci druhého dějství ještě navýšil Weinhold. Tři branky vstřelila Energie i v poslední třetině. Do listiny střelců se dvakrát zapsal Lauko a jednou Kowalczyk. Za hosty snížil na konečných 8:3 Michnáč.

„Za další sehraný těžký přípravný zápas s výborným soupeřem jsme rádi. Myslím si, že Budějovice ukázaly, že nechtějí hrát v roli nováčka. Měly velmi dobře poskládaný tým. I když měly trochu problémy s přípravou, tak nás dokázaly potrápit zejména v první třetině,“ popisuje průběh utkání asistent trenéra Energie Tomáš Mariška.

Jako pozitivum asistent kouče vidí hlavně produktivitu. Týmu se podařilo vstřelit osm branek, což je povzbuzující.

„Jemný optimismus je i směrem k přesilovým hrám, kterých jsme měli poměrně hodně a jejich úroveň a sehranost už byla na mnohem lepší úrovni. Co se týče oslabení, o ty jsme také nabyli ochuzeni. Nejsme spokojeni s tím, že jsme z nich inkasovali všechny tři soupeřovy branky, což by nás mohlo v jiných zápasech mrzet a stát nás body. Budeme se muset zaměřit na tyto nestandartní situace. Doufám, že nám výsledek a předvedená hra do budoucna pomůže,“ dodal Tomáš Mariška.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, příprava, HC Energie, extraliga, Karlovy Vary, Madeta Motor České Budějovice, energie, HC Energie Karlovy Vary, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední přípravný duel vyšel Energii na jedničku, Motor nedostal šanci  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.