Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hokejisté Energie se dnes utkají s Baníkem Sokolov o Pohár hejtmana

Poslední venkovní přípravné utkání čeká dnes hokejisty extraligových Karlových Varů. Tradiční střetnutí O pohár hejtmana Karlovarského kraje odehrají na ledě Baníku Sokolov, který je jejich farmou a tak se bude určitě jednat o velmi prestižní duel.

Obě mužstva jsou připravena na start svých soutěží,. Zatímco Karlovy Vary nastoupí do extraligového kolotoče, Baník čeká druhá sezona v Chance lize. Energie by mohla představit kompletní kádr, který doznal dvě změny. Z týmu odešel útočník Patrik Machač.

„Patrik se nám po příchodu dalších útočníků Jakuba Lauka a Davida Kašeho nevešel do základního kádru a rozhodli jsme se s ním neprodloužit spolupráci,“ uvádí k odchodu hlavní trenér a sportovní manažer klubu Martin Pešout.

Posílení se naopak dočkaly obranné řady Energie, kam zamířil jedenadvacetiletý Dalimil Mikyska, který už na západě Čech působil v loňské sezoně.

„S Dalimilem jsme měli dobrou zkušenost už loni, takže jsme byli rádi, že v rámci dobrých vztahů s Kometou máme možnost ho opět angažovat. Jedná se o velmi dobrého defenzivního hráče v mladém věku a jsme rádi, že tu bude působit,“ dodal hlavní kouč s tím, že Mikyska se už připojil k týmu a představit by se mohl již v dnešním utkání v Sokolově.

V plné přípravě na sezonu je i Baník Sokolov. Ten se bude spléhat na kádr, který doplňují nejen hráči zmiňované Energie, ale také pražské Sparty. "Máme k dispozici široký kádr, který nám umožní vytvořit v šatně dostatečné konkurenční prostředí pro všechny," řekl ttrenér Baníku Sokolov Tomáš Hamara s tím, že jeho tým chce vyhrát každý zápas a proto se i dnes o výhru hodlá porvat a získat Pohár hejtmana.

Utkání mez HC Baníkem Sokolov a HC Energie Karlovy Vary začíná dnes v Sokolově v 18 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, příprava, HC Energie, extraliga, Karlovy Vary, FK Baník Sokolov, energie, HC Energie Karlovy Vary, hokejista, Karlovarský kraj, Dalimil Mikyska, Patrik Machač, FC Baník Ostrava, 1. česká hokejová liga, David Kaše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Energie se dnes utkají s Baníkem Sokolov o Pohár hejtmana  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.