Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na hokej mohou jen majitelé permanentek, rouška je povinná pro všechny

Hokejisté karlovarské Energie startují přípravu na nový ročník extraligy. Bohužel první přípravné zápasy hrané v rámci turnaje Generali Česká Cupu neuvidí všichni hokejoví fanoušci, ale pouze ti, co si zakoupili permanentní vstupenku nebo vlastní VIP kartu.

„Na domácí zápasy karlovarské Energie nebudou kvůli aktuálním bezpečnostním opatřením prodávány jednotlivé vstupenky. Vstup na nejbližší domácí zápas hraný ve čtvrtek s Libercem, tak bude umožněn pouze majitelům permanentek a VIP karet. Všichni diváci budou muset na utkání povinně nosit roušky, vyjma dětí do věku 2 let,“ uvádí karlovarský extraligový klub na svém webu.

Držitelé permanentních vstupenek pro sezonu 2020/21 mají vstup na utkání zdarma, vzhledem k aktuálním opatřením však budou mít omezený výběr místa, kdy hlediště KV Arény bude na základě předepsané povinnosti, kdy diváci musí sedět ob jednu řadu a ob jednu sedačku, rozděleno do 5 sektorů A, B, C, D a E, načež se kapacita arény dle předběžných výpočtů sníží na přibližně 1.300 návštěvníků.

„Je přísně zakázáno jakkoliv přecházet mezi jednotlivými sektory. Vzhledem k omezené kapacitě stadionu rovněž nebude možnost vzít na stadion s sebou dítě do 3 let zdarma, aby tak nemohlo dojít k překročení maximální povolené kapacity stadionu. Každý sektor bude mít vlastní vstup, sociální zařízení a občerstvení. Přesné rozdělení sektorů a rozmístění vstupů a další detaily budou zveřejněny na klubovém webu,“ upozorňuje vedení Energie s tím, že permanentní vstupenka na přípravné utkání bude plnit pouze funkci vstupenky do Arény bez místa určení. Po naplnění určeného sektoru již další fanoušci do sektoru vpuštěni nebudou a pořadatelskou službou budou vyzváni k usednutí v jiném, dosud nezaplněném sektoru.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Daniel Kubelka

Štítky HC Energie, extraliga, příprava, nová sezona, roušky, permanentky, Karlovy Vary, vstupenka, Generali Česká pojišťovna, hokej, energie, Bílí Tygři Liberec, KV Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na hokej mohou jen majitelé permanentek, rouška je povinná pro všechny  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.