Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Karlovarská Mattoni FreeRun trasa Meandr Ohře byla plná běžců

RunCzech v týdnu spustil novou výzvu, Česko běží dál. Běžci mají za úkol během léta naběhat 125 kilometrů na trasách Mattoni FreeRun. Jedna z tras se nachází přímo v Karlových Varech a právě sem včera přijel RunCzech tým na své první zastavení.

„V rámci projektu vyjedeme s kolegy na 7 různých tras, abychom přivezli závodní atmosféru, která teď běžcům chybí. Startujeme pod bránou, máme časomíru a startovní čísla, hraje hudba. Navíc nám včera vyšlo krásné počasí, tak věřím, že si to místní běžci užijí,” uvedl Štěpán Hickl, který má projekt Mattoni FreeRun už čtyři roky na starost.

Na trase v Karlových Varech vybíhá pravidelně skupina s koučem Mílou. Ten se zastavil i včera, aby se pozdravil se svými věrnými běžci a přivítal nováčky, kteří se o trase dozvěděli právě díky letní výzvě. Kolem třetí hodiny vystartovali na pětikilometrový okruh žáci ze ZŠ Šumavská a také hráči VK Karlovarsko. V 17:15 se konal hlavní výběh, který byl otevřený široké veřejnosti.

„Pokud se chcete k výzvě, Česko běží dál přidat, registrujte se zdarma www.runczech.com. Mattoni FreeRun trasy najdete po celé České republice a můžete na nich běhat bezpečně v jakoukoli denní dobu,“ pokračoval šéf projektu Mattoni FreeRun.

Seznam dalších zastavení najdete také na webu, už v pondělí dorazí RunCzech tým do Liberce.

„To ale není vše, co si organizátoři na léto připravili. Do Karlových Varů se vrátí o víkendu 27. - 28. června a to se závodem na velmi unikátním místě. Registrace se otevřou během příštího týdne, sledujte náš web, kde se vše dozvíte,“ dodal Štěpán Hickl.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto runczech.com

Štítky RunCzech, Karlovy Vary, půlmaraton, běh, sport, Mattoni FreeRun, Mattoni, Česko, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarská Mattoni FreeRun trasa Meandr Ohře byla plná běžců  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.