Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Muž napadl svoji matku. Pak jí se sekerou v ruce vyhrožoval smrtí

Až na tři roky může jít do vězení pětatřicetiletý muž z Chebu, kterého policisté obvinili z vyhrožování a poškození cizí věci. Muž měl napadnout svoji matku a následně jí a sousedům se sekerou v ruce vyhrožovat smrtí. Kromě toho zničil nábytek, dveře a okna v domě. Přivolaní policisté muže zadrželi, zároveň zjistili, že je pod vlivem alkoholu a drog.

K incidentu došlo na konci minulého týdne v menší obci poblíž Mariánských Lázní. Za vším měl být konflikt mezi synem a matkou, který se týkal úklidu domu a zahrady. Pětatřicetiletý muž měl po konfliktu svou matku napadnout, a to několika údery pěstí do hlavy a různých částí těla.  

„Po tomto konfliktu měl muž vzít do ruky sekeru a začít vyhrožovat zabitím své matce i sousedům, kteří na něj z vedlejšího pozemku volali, aby svého jednání zanechal a přestal napadat svou matku,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Mezitím žena využila nepozornosti agresora a z domu utekla. Muž ale pokračoval v agresivním chování, vyhrožoval, že dům rozmlátí a podpálí a rozbil dveře, okna a nábytek.

Přivolaní policisté na místě muže zadrželi. Provedli u něj orientační dechovou zkoušku, která ukázala výsledek 1,89 promile, a následně i test na drogy, který vyšel také pozitivní.

Muže je podezřelí ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a poškození cizí věci. „V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž napadl svoji matku. Pak jí se sekerou v ruce vyhrožoval smrtí  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.