Počasí dnes19 °C, zítra16 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Dohra tragické nehody na Sokolovsku. Řidič nadýchal 1,64 promile

Tragickou nehodu u Lomnice na Sokolovsku, při které ve středu večer zemřela 38letá cyklistka a vážně se zranila nezletilá dívka, způsobil řidič pod vlivem alkoholu, nadýchal 1,64 promile. Nehoda se stala ve středu před 21:00 na silnici II/21028 u obce Lomnice. Osobní auto tam srazilo dvě cyklistky, starší z nich nehodu nepřežila, uvedl krajský policejní mluvčí Jan Bílek.

„Dvaačtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky Mercedes jedoucí ve směru ze Sokolova do obce Lomnice z dosud nezjištěných příčin narazil do projíždějící osmatřicetileté cyklistky a dále do další nezletilé cyklistky," popsal Bílek.

Dvaačtyřicetiletý muž nejprve tvrdil, že nebyl řidičem osobního automobilu, jelikož ho měl řídit jeho rodinný příslušník, který z místa utekl. „Policisté se začali případem okamžitě zabývat a provedeným šetřením zjistili, že vozidlo řídil právě dvaačtyřicetiletý muž. Následně u něj policisté provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,64 promile alkoholu," doplnil Bílek.

Auto na Sokolovsku srazilo dva cyklisty. Žena zemřela, dítě je zraněné

Na silnici mezi obcemi Svatava a Lomnice na Sokolovsku se ve středu večer srazilo auto se dvěma cyklisty, z nichž jeden zemřel. Na kolech jely žena a její dítě. Žena přes snahu záchranářů zemřela a dítě přepravil vrtulník do nemocnice, řekl mluvčí...

Sokolovští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů usmrcení z nedbalosti a ublížení na zdraví z nedbalosti.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením HZS KVK

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Sokolovsko, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dohra tragické nehody na Sokolovsku. Řidič nadýchal 1,64 promile  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.