Počasí dnes24 °C, zítra21 °C
Sobota 3. srpna 2024  |  Svátek má Miluše
Bez reklam

Zlodějka se schovávala na střeše s batohem plným šperků, teď si posedí ve vězení

Příležitost dělá zloděje. To si řekla i devětačtyřicetiletá žena z Chebu, která si všimla domu s neuzamčenými zadními dveřmi. Vnikla dovnitř a do batohu házela jednu cennost za druhou. Celkem nakradla zhruba stovku různých šperků. Vyrušil ji ovšem dámský hlas. Zlodějka se lekla a vylezla se schovat na střechu. K její smůle ji ale uviděli svědci a zavolali obratem policii.

„Podezřelá žena měla procházet ulicemi města Cheb. Kolem sedmnácté hodiny odpolední si u jednoho domu měla všimnout otevřené brány na oplocený pozemek, na který vstoupila. Dům měla obejít a neuzamčenými zadními dveřmi vstoupit do vnitřních prostor,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek.

V domě se dostala až do třetího podlaží, odkud se snadno pronikla do předsíně neuzamčeného bytu. V něm strávila několik hodin, přičemž si do batohu nastrkala velké množství šperků. „Když uslyšela dámský hlas, lekla se, a vylezla se schovat otevřeným oknem na střechu v několikametrové výšce. Toho si všimli pozorní svědci, kteří celou věc oznámili na tísňovou linku,“ pokračuje mluvčí.

Žena ještě před příjezdem policistů slezla ze střechy zpátky do bytu, kde ji také zadrželi. Testy na přítomnost alkoholu a drog u ní vyšly s negativním výsledkem. „Devětačtyřicetiletá žena svým jednáním způsobila škodu téměř 40 tisíc korun. V případě prokázání viny ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ uzavřel Bílek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky kradla šperky, zlodějka šperků, Cheb, schovávala se na střeše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlodějka se schovávala na střeše s batohem plným šperků, teď si posedí ve vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.