Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Policisté vyšetřují vraždu na Karlovarsku. Spáchat ji měl šestadvacetiletý muž

, aktualizováno 27. října 2023, 11:12

Kriminalisté od čtvrtka vyšetřují vraždu, která se stala na Karlovarsku. Bližší informace o události ale zatím policie nechce sdělovat. O vyšetřování násilného trestného činu informovala policie na sociální síti X.

Informaci o události sdílela policie na sociální sítí X (dříve Twitter) v pátek ráno. K vraždě mělo dojít ve čtvrtek večer na Karlovarsku. Policie nejprve odmítla sdělit bližší podrobnosti, později uvedla že zahájila trestní stíhání zadrženého šestadvacetiletého muže z Karlovarska. Koho měl zavraždit zatím není jasné. V případě prokázání viny mu hrozí 12 až 20 let vězení.

Jde o třetí případ vraždy, ke kterému na Karlovarsku v poslední době došlo. Z pokusu o vraždu je obviněna pětapadesátiletá žena, která napadla svého osmdesátiletého přítele. Žena podle policie jednala s úmyslem muže usmrtit. Svého jednání zanechala až v době, kdy se muž přestal hýbat a upadl do bezvědomí. Po tomto útoku záchranáři napadeného převezli do nemocnice, kde byl ošetřen. Pachatelka své oběti odcizila 10 000 korun.

Na začátku září došlo k vraždě v Dalovicích na Karlovarsku. Svědek tehdy na tísňovou linku oznámil, že z jednoho z bytů je slyšet hluk a střelba. Na místo proto vyrazilo několik jednotek policistů včetně zásahové jednotky. „Po příjezdu na místo policisté v bytové jednotce nalezli dvaačtyřicetiletou ženu bez známek života. Následně bylo zjištěno, že k bytu dvaačtyřicetileté ženy měl přijít její bývalý dvaapadesátiletý partner s úmyslem jí usmrtit. Po vstupu do bytové jednotky měl muž ženě způsobit vážná střelná poranění na různých částech těla, kterým žena bohužel na místě podlehla. Následně měl muž, aniž by se zajímal o zdravotní stav dvaačtyřicetileté ženy, z místa okamžitě utéct,“ popsal policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Karlovarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vyšetřují vraždu na Karlovarsku. Spáchat ji měl šestadvacetiletý muž  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.