Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena se snažila uškrtit seniora, kterého následně obrala o deset tisíc. Je obviněna z pokusu o vraždu

Z pokusu o vraždu obvinili karlovarští kriminalisté pětapadesátiletou ženu z Chebska. Fyzicky napadla osmdesátiletého muže, aby se tak mohla zmocnit jeho peněz. Seniora se snažila uškrtit. A to vše pro pouhých 10 000 korun.

Vražedný útok se stal v jednom bytu v Karlových Varech. „Kolem poledne měla žena seniora srazit na zem, následně ho fyzicky napadla s úmyslem získat finanční prostředky, které si od něj předtím chtěla půjčit. Po prvotním útoku měla žena ležícího muže začít škrtit, čímž mu uzavírala dýchací cesty a zamezovala přísunu vzduchu, v důsledku čehož upadl do bezvědomí. Toho měla žena využít, z kapsy mu odcizit finanční hotovost a z místa odejít, aniž by se zajímala o jeho zdravotní stav,“ popsal incident mluvčí karlovarské policie Jakub Kopřiva.

Žena podle policie jednala s úmyslem muže usmrtit. Svého jednání zanechala až v době, kdy se muž přestal hýbat a upadl do bezvědomí. Po tomto útoku záchranáři napadeného převezli do nemocnice, kde byl ošetřen. Pachatelka své oběti odcizila 10 000 korun. „Po provedených úkonech byla žena propuštěna ze zadržení a její trestní stíhání probíhá na svobodě. V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest,“ dodal Jakub Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pokus o vraždu, škrtila seniora, okradla seniora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se snažila uškrtit seniora, kterého následně obrala o deset tisíc. Je obviněna z pokusu o vraždu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.