Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Pražském mostě ležel u krajnice zraněný muž. Nadýchal přes dvě promile

Nemilé překvapení čekalo na řidiče, který jel na začátku týden po Pražském mostě v Karlových Varech. Na krajnici totiž ležel muž, kterého málem přejel. Muž byl zranění a opilý. Na místo dorazili městští i státní policisté, kteří přivolali záchranáře. Ti se o zraněného muže postarali.

Jednasedmdesátiletý muž ležel na krajnici vozovky Pražského mostu. Místem v úterý večer projížděl řidič, který se zraněnému naštěstí stihl vyhnout. Na místě zastavil a zavolal na městkou policii. „Vyslaní strážníci spatřili po příjezdu na místo muže, který byl viditelně zraněný, měl zlomenou ruku v zápěstí, nateklý loket i kotník a odřené čelo. Zraněný byl v podnapilém stavu a s hlídkou komunikoval,“ popsali strážníci na svém Facebooku.

Zranění si podle policie způsobil nešťastným pádem. Strážníci na místo přivolali záchrannou službu, která si muže převzala do péče. Ještě předtím u něj policisté provedli dechovou zkoušku, která vyšla s výsledkem 2,30 promile.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky krimi, policie, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Pražském mostě ležel u krajnice zraněný muž. Nadýchal přes dvě promile  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.