Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mladý surovec si na dlouhé měsíce zotročil svoji známou z internetové seznamky. Udělal jí ze života peklo

Týrání, znásilnění a vydírání se měl dopustit jedenadvacetiletý muž z Karlovarska. Ten si doslova zotročil stejně starou ženu, se kterou se loni seznámil na jedné internetové seznamce. Žena s ním v následujících měsících zažila doslova peklo.

Krátce po seznámení na internetu muž přesvědčil ženu při jednom z videohovorů, aby se svlékla. Ta ho poslechla. Její nový známý ji ale při tom natočil. „Dále měl ženu přesvědčit, aby sázela na různá sportovní utkání. Poté jí vždy tvrdil, že prohrála, přičemž po ní požadoval prohrané peníze, které mu měla žena v několika případech zaslat na bankovní účet. Vzhledem k videu, které si muž natočil, jeho pokyny žena ze strachu plnila,“ uvedl k podivnému případu mluvčí policie Jan Bílek.

Později se obviněný muž začal se svojí obětí stýkat i osobně. „Ženě sdělil, že si má ze svého bydliště vzít osobní věci a bude řídit jeho rozkazy. „Dvojice pak v následujícím období pobývala společně na různých místech v České republice či v zahraničí. Od počátku listopadu loňského roku pobývali v Karlových Varech, v bytě matky obviněného. V průběhu té doby mladou ženu nutil, aby na své jméno uzavírala různé půjčky a úvěry. Neustále ji ponižoval, vulgárně urážel a přikazoval jí, ať se o něj stará. Dále jí měl opakovat, že pokud ho neuposlechne, ublíží jí nebo její rodině. Svým jednáním u ženy vzbudil obavu, že je neustále sledována a ta již nebyla schopná jeho nátlaku vzdorovat,“ informoval mluvčí policie.

Od konce září loňského roku do druhé poloviny března letošního roku pachatel ženu nutil k různým sexuálním praktikám a pohlavním stykům proti její vůli. „Měl jí také ponižovat, nutit jí k sebepoškozování a neustále jí hlídat. Omezoval jí v osobní hygieně a také jí zakazoval opouštět byt bez jeho doprovodu, přičemž jí následně vycházet z bytu zakázal úplně. V úterý 21. března se ženě z bytu podařilo utéct a přivolat si pomoc. Policisté se případem začali okamžitě zabývat a o několik dní později jednadvacetiletého muže zadrželi v místě jeho bydliště,“ řekl policejní mluvčí.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného jednadvacetiletého muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky týrání, znásilnění a vydírání, internetová seznamka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý surovec si na dlouhé měsíce zotročil svoji známou z internetové seznamky. Udělal jí ze života peklo  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.