Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Agresivní opilec opakovaně zaměstnává polici, útočí na lidi, na majetek i na muže zákona

Agresivní muž pod vlivem alkoholu řádil v jednom bytovém domu v Sokolovské ulici v Karlových Varech, kde ničil majetek a ohrožoval nájemníky. Po příjezdu hlídky městské policie zaútočil i na strážníky. Stejný muž měl o den později opět pod vlivem alkoholu další konflikt s městskou policií. Během pouhých sedmi dnů je zaměstnal dokonce celkem čtyřikrát.

Městská policie dostala hlášení, že se v Sokolovské ulici agresivní a podnapilý muž. „Ten, i po příjezdu strážníků na místo, řval na nájemníky, kopal do dveří bytů a všem vulgárně nadával. Ani opakované výzvy ke zklidnění chování nevedly ke zdárnému konci a v momentě, kdy agresor napřáhl sevřenou pěst mířenou na strážníka, využila hlídka svá oprávnění a za použití hmatů i chvatů ho svedla na zem, poté mu přiložila pouta. Omezení v pohybu mu však nebránilo v tom, aby hlídce dál sprostě nadával a navíc po ní začal plivat. Vzhledem k tomu, že poškodil několik vstupních dveří a vybavení, byla přivolána Policie ČR,“ popsala incident na svém webu Městská policie Karlovy Vary.

Následující den se agresor projevil znovu. „Po druhé hodině odpoledne vyjeli strážníci opět do městské části Rybáře. Tam si měli od policistů převzít podnapilou osobu, u které naměřili přes čtyři promile alkoholu v dechu. Ta měla být převezena na protialkoholní záchytnou stanici. Než však hlídka stačila opilce usadit do převozového vozidla, zaujal bojovou pozici „Rocky“ a s napřaženými pěstmi začal na hlídku vrčet. Opět následovaly hmaty, chvaty i pouta a následnému převozu se nevyhnul,“ informovala městská policie.

Bez zajímavosti není fakt, že ke zmíněnému dvaatřicetiletému muži vyjížděla městská policie zasahovat už po čtvrté během pouhých sedmi dnů. Jde o problémového jedince, který městskou policii zaměstnává dlouhodobě.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky městská policie, karlovarská městská policie, agresivní opilec, opilý muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec opakovaně zaměstnává polici, útočí na lidi, na majetek i na muže zákona  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.