Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Agresor napadl postupně tři ženy, všechny skončily v péči lékařů

Dvě ženy při divoké potyčce napadl v Nejdku osmadvacetiletý muž z Karlovarska. Obě skončily v péči lékařů. Později agresor napadl ještě další ženu, kterou záchranáři museli se zraněním transportovat do nemocnice. Policisté teď muže obvinili z ublížení na zdraví a výtržnictví.

Incident policie vyšetřuje od první dne letošního roku, stal se totiž krátce po půlnoci v Nejdku při novoročních oslavách. Na začátku byl konflikt později obviněného s jiným mužem. „Oddělit od sebe oba muže se měli snažit jednadvacetiletá a dvaadvacetiletá žena, přičemž všichni se vzájemně znali. To se ale osmadvacetiletému nelíbilo a mladší ženu měl kousnout do prstu na ruce. Dívka následně od muže odstoupila. Starší ženu měl strhnout na zem a několikrát udeřit pěstí do hlavy a několikrát jí udeřit hlavou o zem,“ popsal útok mluvčí policie Jan Bílek.

Zdravotnická záchranná služba následně starší ženu převezla k ošetření do nemocnice. Mladší žena vyhledala lékařské ošetření o dva dny později. „V první polovině června letošního roku měl muž na Karlovarsku fyzicky napadnout další ženu, se kterou se znal. Při konzumaci alkoholických nápojů jej měla pětadvacetiletá žena okřiknout kvůli hlučnému chování. Na to měl obviněný muž zareagovat tak, že jí měl nejméně dvakrát udeřit pěstí do oblasti hlavy. Zraněnou ženu poté převezla Zdravotnická záchranná služba na ošetření do nemocnice,“ informovala mluvčí policie Zuzana Týřová. V případě prokázání viny hrozí osmadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky napadal ženy, zraněné ženy, násilí na ženách, obvinění z ublížení na zdraví a výtržnictví, nemocnice, Karlovarský kraj, Nejdek, policie, Jan Bílek, lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor napadl postupně tři ženy, všechny skončily v péči lékařů  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.