Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž napadl svou přítelkyni. Hrozí mu až tři roky vězení

Až na tři roky může jít do vězení pětadvacetiletý muž z Horního Slavkova, který na konci ledna letošního roku napadl svou přítelkyni. Podle policie ji měl několikrát udeřit pěstí do hlavy a později ji měl i kopat. Muž je podezřelí ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

K události došlo na konci ledna letošního roku, v těchto dnech ale policisté sdělili muži podezření. Pětadvacetiletý mladík měl na ulici v Horním Slavkově napadnout svou o rok starší přítelkyni. „Po vzájemných nadávkách měl muž ženu fyzicky napadnout několika ranami pěstí do oblasti hlavy. Po chvíli měla žena upadnout na zem a muž měl ve svém agresivním útoku pokračovat. Ženu měl několikrát kopnout do oblasti hlavy. V jeho dalším počínání mu měli zabránit kolemjdoucí,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Žena měla u sebe po celou dobu ještě kočárek s dítětem, který se během incidentu převrátil. Dítě ale podle policie neutrpělo žádná zranění. Žena ale musela po útoku vyhledat ošetření u lékaře. 

Muže policisté zatkli chvíli po útoku. „V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky,“ uvedl Kopřiva.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, napadení, Horní Slavkov, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž napadl svou přítelkyni. Hrozí mu až tři roky vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.