Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Pátek 11. října 2024  |  Svátek má Andrej
Bez reklam

Řidič vyjel ze svého pruhu. Při následném střetu zemřel muž v protijedoucím autě

Tragická nehoda se stala minulý týden v pátek na Karlovarsku. Po poledni tam havarovala dvě vozidla. Řidič vyjel do protisměru a střetl se s druhým vozem. Jeden člověk při události zemřel a několik lidí se zranilo. Vyšetřovatelé žádají případné svědky, aby se obrátili na linku 158.

Tragédie se stala nedaleko Toužimi. „Sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Hyundai jedoucí směrem z Plzně na Karlovy Vary z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde došlo ke střetu levé přední části vozidla značky Hyundai s přední částí automobilu značky Škoda,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Čtyři lidé se zranili, jednapadesátiletý řidič osobního automobilu značky Škoda na místě zraněním podlehl. „Řidič vozidla značky Hyundai byl společně s jednašedesátiletým spolujezdcem převezen a následně hospitalizován v nemocnici. Další spolujezdkyně z vozidla značky Hyundai, devětapadesátiletá žena, byla s těžkým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni,“ sdělil Kopřiva. 

Policisté provedli u řidiče, který vyjel do protisměru, test na alkohol s negativním výsledkem. Okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování. Policie zároveň žádá případné svědky, jenž v tuto dobu projížděli zmíněným úsekem, aby se obrátili na linku 158. Ozvat se mohou mimo jiné ti s palubní kamerou. 

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, auto, zranění, Hyundai, Karlovarský kraj, ŠKODA AUTO a.s., Plzeň, Karlovy Vary, Toužim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vyjel ze svého pruhu. Při následném střetu zemřel muž v protijedoucím autě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.