Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Policisté pátrají po dvou svědcích. Mohou pomoci v případu vydírání a napadení

Karlovarští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po dvou lidech. Ti byli svědky napadení, ke kterému došlo v restauraci v krajském městě. Obě osoby je podle policie potřeba vyslechnout.

„Jedná se o muže ve zdánlivém stáří 30 let, který má hnědé husté vlasy, strniště a je oblečený do modrého trika a ženu ve zdánlivém stáří 30 let, která má hnědé vlasy zavázané do drdolu, na sobě má bílou mikinu a černé tepláky,“ shrnula policejní mluvčí Kateřina Pešková.

Ta upozornila, že je potřeba svědky vyslechnout, protože mohou mít pro trestní řízení důležité informace. Policisté proto zveřejnili fotografii obou lidí. 

Událost se stala 14. září letošního roku v jedné z restaurací v Karlových Varech. „Čtyřicetiletý obviněný muž měl vstoupit do restaurace a za oblečení uchopit dvacetiletého mladíka. Tomu měl začít vulgárně nadávat, poté ho povalit na jídelní stůl a nakonec vyvléct ven z restaurace. Muž měl mladíka držet a přitom mu vyhrožovat dalším fyzickým napadením v případě, že jim nevrátí finanční prostředky,“ popsala mluvčí.

Kriminalisté obvinili tři osoby

K mladíkovi měla následně přistoupit dvojice žen ve věku 20 a 48 let a muže fyzicky napadnout. „Mladík měl následně trojici ze strachu vydat svůj občanský průkaz, který po něm požadovali. Nakonec měl po něm čtyřicetiletý požadovat, aby do určité doby vrátil finanční prostředky, jinak opět dojde k jeho fyzickému napadení,“ přidala mluvčí. 

Kriminalisté zahájili na konci září trestní stíhání celkem třech osob. Ty obvinili ze spáchání zločinu vydírání ve formě spolupachatelství a přečinu výtržnictví. „V průběhu vyšetřování bylo zjištěno, že se obvinění svým jednáním dopustili i zvlášť závažného zločinu loupeže,“ dodala Pešková. 

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, napadení, vydírání, svědek, restaurace, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po dvou svědcích. Mohou pomoci v případu vydírání a napadení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.