Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladý surovec z Karlovarska vzal boxera a bezdůvodně zmlátil muže

Zcela nepochopitelný zkrat předvedl teprve osmnáctiletý mladík na Karlovarsku, který se vyzbrojil boxerem a zaútočil na o šest let staršího muže. Policisté nyní čerstvě plnoletého agresorova obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví, za což pachateli hrozí až tříleté vězení.

Těžko pochopitelný případ se odehrál letos v první polovině května. Tehdy krátce před třináctou hodinou v jednom menším městě na Karlovarsku přišel ke čtyřiadvacetiletému muži agresivní mladík. Následně jej zničeho nic napadl, a to pořádně surově. 

Tzv. boxerem udeřil muže do oblasti hlavy. Na závěr svého agresivního jednání ho měl ještě kopnout. Napadený musel po tomto útoku vyhledat lékařské ošetření. Po něm mu byla vystavena pracovní neschopnost,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Karlovarští kriminalisté nyní surovcovi oznámili podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Policie, Napadení, Trest, Karlovarsko, Karlovarský kraj, boxer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý surovec z Karlovarska vzal boxera a bezdůvodně zmlátil muže  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.