Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž z Karlovarska se nafetoval a vyjel si na motorce. Divokou jízdu ukončili policisté

Pořádně divokou jízdu na motocyklu značky Peugeot předvedl muž ve Františkových Lázní. Před vyjížďkou si dopřál drogy, což jej vybičovalo ke zběsilému výkonu. K jeho smůle si jej ale všimli policisté, kteří pro počínání zfetovaného motorkáře neměli žádné pochopení.

Motocyklistu zastavila hlídka kolem desáté dopoledne a nestačila se divit, co vše už má šestatřicetiletý muž za sebou, když viděli výsledky testu na drogy. „Na výzvu policistů se podrobil orientačnímu testu na přítomnost návykových látek, který vyšel pozitivní na látky Amphetamin/Methamphetamin a cannabis. Z tohoto důvodu mu policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu,“ popsal mluvčí karlovarských policistů Jakub Kopřiva.

Motorkář putoval od řidítek rovnou do nemocnice, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. Následně si provinilec vyslechl verdikt policistů. „Policisté z obvodního oddělení Františkovy Lázně muži sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policie, Vary, Františkovy lázně, drogy, Karlovarský kraj, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Karlovarska se nafetoval a vyjel si na motorce. Divokou jízdu ukončili policisté  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.