Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž brutálně napadl svou příbuznou. Po útoku ji ještě okradl

Sokolovští kriminalisté se zabývají případem, kdy třicetiletý muž z Horního Slavkova brutálně napadl svou příbuznou, kterou posléze okradl. Za to mu hrozí až deset let za mřížemi.

K incidentu mělo dojít ve středu 15. září, kdy měl muž svou o tři roky starší příbuznou navštívit. „Po otevření vstupních dveří měl okamžitě bez souhlasu vstoupit do bytu. Následně měl proti třiatřicetileté ženě použít pepřový sprej, a když se přestala orientovat, tak jí měl stáhnout k zemi a fyzicky napadnout. Po útoku měla žena odejít do koupelny a obviněný muž měl mezitím ze stolku odcizit finanční hotovost a byt opustit,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Po několika minutách měl muž ženu kontaktovat přes sociální síť a pod pohrůžkou těžké újmy jí nutit, aby věc neoznámila na policii. „Po tomto útoku musela třiatřicetiletá žena vyhledat lékařské ošetření v nemocnici,“ dodal Kopřiva. Muži teď za brutální útok hrozí až deset let za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Horní Slavkov, Policie ČR, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž brutálně napadl svou příbuznou. Po útoku ji ještě okradl  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.