Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Agresivního muže musela zadržet policie. Hrozí mu tři roky vězení

Až na tři roky do vězení může jít osmadvacetiletý muž, kterého na konci srpna zadrželi karlovarští policisté. Muž měl bez vědomí své bývalé přítelkyně přijít k ní domů a s nožem v ruce vyhrožovat ostatním obyvatelům domu. Incident skončil napadením příbuzného ženy, za kterou muž původně přišel.

Osmadvacetiletý muž měl podle policie přijít do domu své bývalé přítelkyně v menší obci na Karlovarsku. Žena ale o jeho návštěvě nevěděla. Muž za ní přišel odemčenými dveřmi a po hádce vzal kuchyňský nůž, kterým během pátrání po dalším muži, ohrožoval ostatní obyvatele domu. 

„Po neúspěšném hledání nůž odložit zpět v kuchyni. I přes opakované výzvy měl však v místě setrvat až do chvíle, než se vrátil domů příbuzný pětadvacetileté ženy,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová. Ještě ten den se ale vrátil, rozbil vchodové dveře a znovu vyhrožoval všem přítomným. Jednoho z nich, čtyřiatřicetiletého příbuzného bývalé partnerky, dokonce napadl. „V dalším napadání mu zabránili obyvatelé domu, kteří na místo zavolali policejní hlídku. Ta muže zadržela a eskortovala jej na policejní služebnu k provedení dalších úkonů,“ popsala Valtová.

Ostrovští policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody. V případě prokázání viny mu podle mluvčí hrozí až tříleté vězení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, napadení, věznice, dům, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivního muže musela zadržet policie. Hrozí mu tři roky vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.