Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž svou bývalou přítelkyni děsil rychlou jízdou a vyhrožoval ji, že nabourá do mostu

Řekni, s kým se scházíš, nebo tě zabiju. Taková slova si vyslechla šestačtyřicetiletá žena od svého bývalého přítele z Chebska. Ten ji nabídl svezení svým autem. Během jízdy však více a více sešlapoval plynový pedál a vyhrožoval, že schválně havaruje. Po chvíli svého jednání nechal a žena vyvázla bez újmy. O několik hodin později na ni čekal schovaný v jejím bytě, kde ji napadl.

Rozchod zřejmě neunesl šestapadesátiletý muž z Chebska, který chtěl za každou cenu vědět, s kým se žena stýká. Jednoho dne ji nabídl odvoz autem. Během jízdy se však začali hádat.

„Měl po ženě chtít, aby mu uvedla jméno muže, se kterým se nyní vídá. To žena odmítala a obviněný na to měl reagovat tak, že zvyšoval rychlost vozidla a ženě vyhrožoval nabouráním do mostu. Po chvíli svého jednání zanechal a při zastavení vozidla měla žena okamžitě utéct,“ uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Klidu si dlouho neužila. O několik hodin později se její bývalý partner ukryl v bytě, kde spolu dříve žili. Žena po příchodu akorát telefonovala s jiným mužem, v tu chvíli k ní násilník přistoupil, vytrhl jí telefon a začal si pročítat soukromé SMS zprávy.

„Následně měl ženu fyzicky napadnout několika údery do oblasti hlavy. Přitom jí měl vyhrožovat zabitím. Po chvíli měl do bytu vstoupit jednačtyřicetiletý příbuzný napadené ženy ,který obviněného zpacifikoval a přivolal policejní hlídku," vysvětlil Kopřiva.

Žena musela kvůli zraněním vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. Zhrzenému muži nyní hrozí až čtyřletý pobyt za mřížemi. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pexels

Štítky krimi, policie, Cheb, napadení, vyhrožování, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž svou bývalou přítelkyni děsil rychlou jízdou a vyhrožoval ji, že nabourá do mostu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.