Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž tři roky trýznil svoji družku, zakazoval ji i návštěvy příbuzných

Dvaapadesátiletá žena roky snášela hrubé chování ze strany muže, se kterým žila. Zakazoval jí rodinné návštěvy, nadával ji a pro ránu nešel nikdy daleko. Když se jednou vrátil domů z práce, uviděl, že si doma povídá se svou příbuznou. Ve vzteku popadl sekerou a začal jim vyhrožovat.

Vulgární nadávky, zákazy a občas i bití. Tak vypadal běžný den ženy, která bydlela v rodinném domku na Sokolovsku s o rok starším tyranem.

„Obviněný měl opakovaně slovně a fyzicky napadat ženu, která s ním žila v jeho rodinném domě. Měl jí vulgárně urážet a vyhrožovat jí. Taktéž jí měl zakazovat setkávat se s rodinnými příslušníky. Například po návratu ze zaměstnání měl obviněný v domě najít dvaapadesátiletou ženou s její příbuznou a následně jim měl začít vyhrožovat sekerou v ruce,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Jako v mnoha případech domácího násilí i zde oběť nic nenahlásila. A to ani ve chvíli, kdy odpočívala v posteli a surovec ji uštědřil několik ran pěstí do hlavy. Nakonec se v ženě přeci jen něco zlomilo. Obviněný ji měl totiž prohledávat osobní věcí a pak ji napadnout. Ženě se naštěstí podařilo utéct před dům a přivolat policii. Nyní hrozí surovci až osmiletý trest.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, domácí násilí, napadení, Sokolov, policie, okres Sokolov, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž tři roky trýznil svoji družku, zakazoval ji i návštěvy příbuzných  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.