Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilec s dlažební kostkou v ruce poničil auta svého bývalého šéfa

Dvaatřicetiletý muž neudržel nervy na uzdě poté, co dostal výpověď. Posilněn alkoholem poničil několik aut v areálu stavební firmy v Karlových Varech. Vždy si počínal stejně. Dlažební kostkou, kamenem či cihlou rozbíjel čelní skla služebních vozů. Při posledním řádění už si ho všiml jeden ze zaměstnanců.

Přečin poškození cizí věci, přesně tomu teď čelí bývalý dělník z Karlových Varů. Ten se zřejmě nesmířil s tím, že dostal výpověď a vyléval si vztek na majetku firmy. Respektive na služebních vozech.

„K prvnímu měl přijít a dlažební kostkou poškodit čelní sklo. To měl poškodit i u druhého vozidla, ale v tomto případě kamenem. Kromě toho měl navíc poškodit také lak na kapotě,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Svého jednání jen tak nezanechal, tentokrát měl cihlou opět poničit další služební vůz. Jenže to už si ho všiml jeden ze zaměstnanců, který přišel do auta naložit nářadí. Na místo okamžitě zavolal policii, která výtržníka zadržela.

„Na výzvu policistů se podrobil orientační dechové zkoušce, která vyšla s pozitivním výsledkem 3,34 promile alkoholu. Z tohoto důvodu byl převezen na Protialkoholní záchytnou stanici v Sokolově,“ dodala mluvčí.

Svým řáděním napáchal škody za téměř 30 tisíc korun, navíc mu hrozí i rok za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, Karlovy Vary, vandal, alkohol, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec s dlažební kostkou v ruce poničil auta svého bývalého šéfa  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.