Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Mladý řidič (28) nepřežil náraz do betonových svodidel

Osmadvacetiletý řidič jedoucí ve směru na Chodovou Planou nezvládl levotočivou zatáčku a narazil do svodidel. Kvůli vážným zraněním putoval okamžitě do nemocnice v Plzni, zraněním o několik hodin později podlehl. Hasiči během víkendu zasahovali i u dalších vážných nehod, některé vyžadovaly vyproštění osob z havarovaných vozů.

Tragická dopravní nehoda se stala v pátek kolem šesté hodiny večerní na silnici I. třídy poblíž Trstěnic na Chebsku. „Osmadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Seat, jedoucí ve směru na Chodovou Planou, měl při projíždění levotočivé zatáčky narazit do betonových svodidel. Následně mělo vozidlo vyjet mimo pozemní komunikaci a narazit do kovového sloupku dopravního značení,“ uvedl k nehodě policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Muž utrpěl při nehodě vážná zranění, kterým v nemocnici podlehl.

Hasiči zaznamenali za víkend 40 zásahů

Třikrát vyjížděli k požárům, zasahovali u sedmi nehod, kde v několika případech bylo nutné vyprostit osobu z havarovaného vozu. „Třikrát vyjížděli hasiči k požárům, které naštěstí nenadělaly téměř žádné škody, zasahovali u sedmi dopravních nehod, kdy ve třech případech bylo nutné vyproštění. Nejčastějším zásahem byla technická pomoc, a to spolupráce s ostatními složkami IZS,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kasal.

V sobotu krasličtí požárníci zasahovali u chaty v obci Jindřichovice, kterou zachvátil požár, nikdo naštěstí nebyl zraněn. V neděli večer v Ostrově došlo k pádu střešních trámů u objektu staré skladovací haly se staticky narušenou střešní konstrukcí.

„Část střešních trámů v neděli spadla na silnici, kde došlo k poškození jednoho dopravního prostředku. Průzkumem místa bylo zjištěno, že i další části dřevěných částí střechy hrozí pádem a to jak ze strany do silnice, tak z druhé strany, kde je kolejiště,“ dodal Kasal.

Hasiči spolu s městskou policií ohraničili rizikový prostor, navíc se zastavil také provoz na koleji nejblíže u domu. Majitel objektu by měl během dneška zajistit odstranění poškozených částí střešní konstrukce.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR / HZS KVK

Štítky krimi, nehoda, požár, hasiči, Karlovarský kraj, Ostrov, úraz, silnice, Plzeň, havárie, SEAT, Martin Kasal, okres Cheb, Trstěnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič (28) nepřežil náraz do betonových svodidel  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.