Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj vyhrožoval ostraze pobodáním, místo nože ale vytáhl mobil, kterým útočil

K incidentu došlo v jedné z karlovarských drogerií, kam se devětačtyřicetiletý muž vypravil krást. Když byl přistižen, začal křičet a několikrát udeřil pracovníka ostrahy mobilním telefonem.

„Karlovarskou prodejnu s drogistickým zbožím navštívil devětačtyřicetiletý muž koncem října krátce po čtvrté hodině odpolední. Vystavené zboží z regálů začal ukrývat pod oblečení, čehož si všimla obsluha a přivolala pracovníka ostrahy. Ten muže zastavil a vyzval ho, aby na místě setrval do příjezdu přivolané policejní hlídky,“ popisuje případ policejní mluvčí Eva Valtová.

Na výzvu však zloděj zareagoval fyzickým útokem. Ostrahu nejprve udeřil pěstí do obličeje a chytil pod krkem. Zadržený muž navíc křičel, že pokud ho ostraha nepustí, vytáhne nůž a ublíží mu.

„Pak pracovníka ostrahy několikrát udeřil mobilním telefonem. Ten ale i přes tyto útoky dokázal agresora zadržet a posléze předat přivolaným policistům. Ti ho eskortovali na místní policejní služebnu,“ dodala policejní mluvčí s tím, že muž byl obviněn ze spáchání zločinu krádeže a přečinu vydírání a vzhledem k současnému vyhlášenému nouzovému stavu mu hrozí vězení na dobu dvou až osmi let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky kráděž, ostraha, vězení, zadžení, vyhrožování, Karlovy Vary, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vyhrožoval ostraze pobodáním, místo nože ale vytáhl mobil, kterým útočil  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.