Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ukradl rybářské pruty, ale místo na ryby šel krást znovu

Zloděj řádil hlavně v Karlových Varech, kde mu policisté zatím prokázali pět případů vloupání. Celková škoda se pohybuje v desítkách tisíc korun a soud může zloděje poslat až na tři roky do vězení.

„Nejprve měl obviněný muž vniknout do sklepa domu v Karlových Varech - Rybářích, odkud odcizil rybářské pruty. Další krádeže se měl dopustit, když vnikl na volně přístupný balkón, ze kterého odcizil koloběžku a obuv,“ popisuje část krádeží policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Asi nejzajímavější krádež se odehrála na opět na balkoně panelového domu. Tady totiž zloděj našel peněženku s finanční hotovostí 6 tisíc korun a platebními kartami.

„Z karet následně provedl několik neoprávněných výběrů na různých místech v Karlových Varech, přičemž se mu podařilo vybrat z každé přes 2 tisíce korun,“ pokračuje mluvčí.

Své štěstí zkoušel zloděj i nadále. Když se na další balon ale nemohl dostat, rozbil dveře. Byl ale vyrušen a odešel s prázdnou. Zanechal však po sobě škodu ve výši 12 tisíc korun.

„V posledním případě muž ve večerních hodinách navštívil další dům v Karlových Varech, kde před dveřmi bytu odcizil obuv. Jeho cesta pokračovala na půdu, kde odcizil další věci. Následně byl ale zadržen a část odcizených věcí se podařilo vrátit okradeným majitelům,“ dodala Zuzana Týřová.

Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 37 tisíc korun a obviněnému muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, krádež, policie, vězení, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukradl rybářské pruty, ale místo na ryby šel krást znovu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.