Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cizinec zbil muže do bezvědomí, pak ho okradl o 35 tisíc

Třiapadesátiletý muž se vracel nad ránem domů z baru v Karlových Varech. V domě ho u výtahu přepadl o osmnáct let mladší cizinec. Muže měl několikrát udeřit do hlavy, když se jeho oběť skácela k zemi, prošacoval ji kapsy a z místa utekl.

Bylo brzy ráno, když se třiapadesátiletý muž vracel domů poté, co pobýval v jednom z barů lázeňského města. Když přistoupil k výtahu, napadl ho pětatřicetiletý cizinec.

„Poškozeného muže měl několikrát udeřit pěstí do hlavy, následkem čehož měl upadnout na zem a ztratit zcela vědomí. Toho měl útočník využít a z kapsy kalhot mu odcizit finanční hotovost ve výši téměř 35 tisíc korun. Napadený muž utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ uvedla k případu policejní mluvčí Eva Valtová.

Kriminalisté už zahájili trestní stihání pětatřicetiletého muže, který už si vyslechl obvinění z loupeže. Státní zástupce už rozhodl o vzetí do vazby. Násilník si může odsedět až deset let za mřížemi.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, přepadení, loupež, útok, policie, Karlovy Vary, vazba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloš Klokočník

Lékař, teplo, strava a povalování se, na možná deset roků zajištěno.

Úterý, 25. srpna 2020, 09:54Odpovědět

Drlík Karel

Kdo proboha nosí v kapse 35 000 kč ? To už si koleduje aby jej cihla praštila sama od sebe.A útočník ? Deset let za loupež ! Poslancům dávám za úkol přijmout zákon kdy je třeba uveřejnit národnost cizince který se dopustil trestného činu .

Úterý, 25. srpna 2020, 08:48Odpovědět

Viola Victoria Widmanova

Urcite to byl rus nebo nikdo z byvaleho sajuzu hnus co si tady vsichna ta havet dovoli no napomahaji k tomu i nizke tresty ,ktere pak dostanou a pokud zaplati tak justice primouri ocko

Úterý, 25. srpna 2020, 08:12Odpovědět

Tomáš Bouzek

Problémem jsou nejen cizinci, kteří zde evidentně nemají co dělat a kradou Čechům práci, ale hlavně extrémně nízké tresty, které doslova nabádají k trestné činnosti. Bohužel, máme Ministerstvo spravedlnosti, které nechce zvyšovat ani tresty za znásilnění dětí, natož za loupež.

Pondělí, 24. srpna 2020, 20:07Odpovědět

Cizinec zbil muže do bezvědomí, pak ho okradl o 35 tisíc  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.