Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Má nos na zloděje! Policejní pes vyčenichal zlodějův lup

Sedmadvacetiletý lapka se vloupal do jedné z restaurací v Sokolově, odtud si odnesl dva televizory i lahve s alkoholem. Na místo proto dorazil také psovod, který zachytil stopu a dovedl kriminalisty ke skrýši s kradenými věcmi.

Dvě televize, rozkládací stan a několik lahví alkoholu. To všechno pobral v té době neznámý pachatel. Na místo proto dorazil psovod s vycvičeným psem Jeffem, ten brzy chytil stopu.

„Následně policisty zavedl k několika set metrů vzdáleným dvěma místům, ve kterých objevili ukrytou část odcizených věcí. Policisté z obvodního oddělení Sokolov – město se ve spolupráci se sokolovskými kriminalisty začali případem okamžitě zabývat. Důkladné šetření a zjištěné poznatky je rychle zavedly k sedmadvacetiletému muži ze Sokolova.,“ popsal Jakub Kopřiva.

Právě ten měl v nočních hodinách poničit mříž a dostat se do restaurace. Provozovatel vyčíslil škody na téměř 44 tisíc korun. Zloději teď hrozí až dvouletý trest.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, krádež, zloděj, Sokolov, policejní pes, kynolog

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Má nos na zloděje! Policejní pes vyčenichal zlodějův lup  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.