Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Vydírali a zbili mladíka (19). Chtěli po něm, aby si vymazal kontakty z telefonu

Trojice mladíků vylákala osmnáctiletého hocha na předem domluvené místo, zde jej fyzicky napadli a vyhrožovali, že ho zbijí ještě víc, pokud bude špatně odpovídat na jejich otázky. Zároveň po něm chtěli, aby si v telefonu promazal kontakty.

Nejmladšímu z trojice pachatelů bylo teprve dvacet let, nejstaršímu dvaadvacet. Jednoho dne přiměli osmnáctiletého mladíka, aby za nimi přijel. Ten dorazil ve svém autě ještě se dvěma dívkami.

„Nejstarší obviněný měl nejprve přistoupit ze strany spolujezdce a vzít klíče ze zapalování. Další dva obvinění měli přistoupit k řidiči, otevřít dveře a sdělit mu, aby vystoupil z vozidla. Ten však jejich pokynu nechtěl uposlechnout. Jednadvacetiletý obviněný ho měl z automobilu vytáhnout a přinutit si lehnout na zem,“ popisuje případ policejní mluvčí Eva Valtová.

Když ležel bezmocně na zemi, začal ho jeden z mladíků mlátit pěstí do hlavu a vyhrožovat, že ho bude bít dál, pokud nebude odpovídat na jeho otázky, jak má. Navíc po něm měl chtít, aby si z telefonu vymazal jedno číslo.

„Mezitím měl nejstarší obviněný vzít mobilní telefony od obou dívek, aby jim tím znemožnil případné volání o pomoc. Ty jim po skončení incidentu vrátil,“ dodala Valtová.

Trojici mužů teď hrozí dva až osm let ve vězení.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krimi, policie, vydírání, násilí, vyhrožování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydírali a zbili mladíka (19). Chtěli po něm, aby si vymazal kontakty z telefonu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.