Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Karlových Varech někdo líčí kusy salámu s hřebíky

Uzeninu s několika skrytými hřeby zachytila žena venčící svého psa v Drahovicích naštěstí včas. Hřebík musela vytáhnout své čubě z krku. Případ předala policii, která po pachateli pátrá.

Včera jsme vás informovali o hrůzném nálezu mrtvých a zubožených psů ve Slapanech na Chebsku. Dnes tady máme další případ, kdy se někdo snaží ublížit zvířatům. Tentokrát se jedná o pohozené kusy salámu prošpikované hřebíky.

„Drahovičáci pozor. V Horních Drahovicích mezi Lidickou a Maďarskou ulicí mezi paneláky jsem našla salám s hřebíky. Jeden z nich jsem vyrvala naší čubě z krku,“ varuje na facebooku chovatelka, která nález ohlásila policii.

Policisté oznámení přijali a na místě provedli fotodokumentaci.

„Přijali jsme oznámení, že žena při venčení svého psa v ulici Maďarská v Karlových Varech nalezla uzeninu s hřebíkem. Případ evidujeme jako přestupek proti občanskému soužití a po pachateli pátráme,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Chování neznámého pachatele chovatelé zvířat odsuzují a někteří tvrdí, že je to nehoráznost. Jiní zase poukazují na to, že pejskaři nechávají své miláčky běhat volně bez vodítka a neuklízí po nich ani exkrementy a chovají se tak bezohledně ke svému okolí.

„Vyzýváme majitele psů, aby je při venčení měli na vodítku a věnovali pozornost tomu, co se jejich psi pokouší sníst, a to zejména v okolí zmiňované ulice,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky pes, chovatelé, policie, Karlovy Vary, hřebík, Drahovice, Facebook, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlových Varech někdo líčí kusy salámu s hřebíky  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.