Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

4 nápady na jarní outfit s bílými sportovními botami

PR článek

Jestliže chcete být letos na jaře trendy, zkuste do vašich outfitů zařadit také bílé sportovní boty. Pokud nejste zrovna módní znalci a nevíte, co právě teď frčí, nevadí! Na následujících řádcích jsme si pro vás totiž připravili 4 sportovní modely obuvi, s kterými si letos na jaře ostudu neuděláte. Inspirace je tu!

Bílé kotníkové tenisky a trapézová sukně s boho halenkou? Skvělá volba?

Ženy mohou letos na jaře a v létě volit vyšší bílé tenisky dámské v kombinaci s plisovanou sukní a s volnější boho halenkou. K takto postavenému outfitu vám bude slušet i semišová dámská kabelka. K ní pak můžete přidat ještě kožený semišový pásek nebo hodinky s řemínkem z broušené kůže. Díky tomu se váš outfit perfektně sjednotí a bude působit elegantně a harmonicky. Jestliže nosíte raději kalhoty, můžete sukni obměnit za kalhoty typu chino nebo za upnuté legíny. Díky zúženým nohavicím na kalhotách vyniknou vaše dámské bílé kotníkové boty v celé své kráse. Bílé kotníkové tenisky mohou ženy sehnat v prodejnách CCC. Zde se to sněhovou trendy obuví jen hemží. Doplňky ve vašem outfitu by neměly ladit jen díky materiálu, ale také pomocí barvy a struktury. Na jaře tak určitě přidejte k bílým botám i sněhové módní doplňky. Opět to podpoří ucelenost a sourodost vybraného outfitu. Bílé prvky v outfitu působí vždy svěže a jsou na jaro jako stvořené. Uvidíte, že si bílou barvu oblíbíte i vy!

zdroj: ccc.eu/cz

Bílé dámské kožené sneakers na vysoké platformě a šaty s průstřihy? Jděte do toho!

Chcete-li vypadat opravdu něžně a žensky, můžete v jarním outfitu vsadit také na šaty. A ne jen tak ledajaké. V letošní sezóně budou hrát prim šaty s rafinovanými průstřihy. Ty se nemusí objevit pouze v dekoltu, jak tomu bývá nejčastěji zvykem, ale také na bocích nebo v oblasti šíje a bříška. Pomocí průstřihů můžeme zvýraznit naše přednosti a potlačit naše nedostatky. Móda má pro každou ženu řešení. Šaty lze letos na jaře vybírat v trendy přírodních nebo v pastelových barevných tónech. K takto postavenému outfitu přidejte i dámské kožené sneakers na vyšší platformě v zářivé bílé barvě. Robustní platforma zkrátka frčí a je i pohodlná. Boty jsou tak dobře odpružené a výborně vždy tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. K bílým koženým dámským sneakers na vysoké platformě přidejte i hladkou koženou kabelku v bílé barvě. Budete neodolatelné! Také oblíbené kožené bílé dámské sneakers na vyšší platformě najdou dívky a ženy v prodejnách CCC. Vybírat si tu můžete i kousky s lesklými detaily. Ty pak snadno sladíte i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky.

zdroj: ccc.eu/cz

Bílé nízké tenisky s potiskem a šortky nebo nízké tenisky s potiskem a legíny a crop topem? Na sport jako stvořené!

In budou letos i bílé nízké tenisky. Třetím naším tipem jsou bílé nízké tenisky s potiskem v kombinaci s jednobarevnými džíny s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. Do outfitu můžete přidat např. kožený batoh v urban stylu. Oblíbené nízké tenisky s potiskem jsou pro vás dostupné i v kamenných prodejnách CCC. Tady vás s obuví nikdy nezklamou. Čtvrtou možností je zvolení nízkých minimalistických tenisek v sněhové barvě v kombinaci s kratším crop topem. Tento outfit lze doplnit o upnuté legíny s vyšším pasem a o ledvinku. Díky tomu vytvoříte perfektní sportovní outfit.

Ohodnoť článek

Štítky oblečení, obuv, tenisky, jaro, trend, legíny, krása, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

4 nápady na jarní outfit s bílými sportovními botami  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.