Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Karlovarském kraji bylo už otestováno 30 lidí, zatím negativně

V Karlovarském kraji bylo do dnešního odpoledne otestováno 30 lidí na přítomnost koronaviru. U 14 lidí vyšly testy negativně, na 16 dalších výsledků se zatím čeká, vyplývá z aktuálních údajů Krajské hygienické stanice Karlovy Vary.

Zatímco na přelomu února a března se testovali jeden či dva potenciální pacienti denně, od 8. března počet testovaných přibývá, v úterý to bylo už šest lidí, dnes sedm. I přes rozšiřující se síť laboratoří, které vzorky testují, se na výsledky odběrů čeká nyní déle.

Krajská hygienická stanice poslala zatím do karantény k dnešním 17:00 šest lidí. Karanténu mohou ale nařídit i obvodní lékaři, pokud uznají takové preventivní opatření za vhodné.

V Česku je podle posledních informací ministerstva zdravotnictví k dnešním 16:30 už 75 lidí nakažených koronavirem. Testováno bylo v Česku už 1358 lidí.

Autoři | Foto pixabay

Štítky ČR, zdraví, koronavirus, Karlovarský, Karlovarský kraj, Krajská hygienická stanice, Karlovy Vary, Česko, Ministerstvo zdravotnictví České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlovarském kraji bylo už otestováno 30 lidí, zatím negativně  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.