Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Situace na Chebsku se nelepší, evidováno je další úmrtí a pět nových případů COVID-19

Dnes zemřel muž z Chebska s těžkým průběhem onemocnění koronavirem. Počet vyléčených opět stoupl a v Karlovarském kraji jich je už více než 200. Provedených a vyhodnocených testů bylo 544, což je více než dvojnásobek včerejšího čísla.

Lidé žijící v okresech Karlovy Vary a Sokolov mohou být v klidu. Oba okresy mají dnes nulu pozitivních testů na nákazu koronavirem. Pět nových pozitivních případů bylo zaznamenáno pouze na Chebsku.

„V Karlovarském kraji došlo k jednomu úmrtí pacienta s potvrzeným onemocněním koronavirem COVID-19. Jednalo se o muže ročník narození 1945 z okresu Cheb, s těžkým průběhem onemocnění,“ uvedla mluvčí krajské hygienické stanice Michaela Zajíčková.

Na Chebsku je k dnešnímu dni evidováno 249 pozitivních testů, na Karlovarsku 77 a na Sokolovsku 57. Nejmladším nakaženým v kraji je šestiměsíční chlapec a nejstarším je žena ve věku 93 let.

Dnes opět rostl i počet vyléčených z nákazy koronavirem. Zotavených je nově 206. Hygienici tak na seznam připsali dalších osm osob. Celkem bylo v našem kraji k dnešnímu podvečeru provedeno 7343 testů což je o 544 více, než včera.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, koronavirus, nemocnice, Cheb, Karlovarský kraj, COVID-19, okres Cheb, nemoc, Krajská hygienická stanice, Karlovy Vary, Sokolov, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Situace na Chebsku se nelepší, evidováno je další úmrtí a pět nových případů COVID-19  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.