Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

RECENZE: Rychlý a stabilní… Internet od STARNETu šlape v Karlových Varech a okolí rychlostí až 300 Mbps

„Významně jsme zlepšili pokrytí Karlových Varů… a umíme takřka všude nabídnout až 300 Mbit.“ Je to několik týdnů, co jsem řešila připojení k internetu, a právě tato slova od společnosti STARNET mi padla do oka. Rychlost 300 Mb/s? Jako vážně?

Zástupci firmy mě ujistili, že je to pravda. V Česku je dle jejich slov běžná průměrná rychlost asi 20 Mb/s, takže i tarif STARNETu s rychlostí 100 Mb/s za 250 Kč měsíčně ji převyšuje pětkrát. A víte co? STARNET je připraven nabízet dokonce až 500 Mbps!

Jasně, zní to pěkně, takže ano, rozhodla jsem se STARNET vyzkoušet. Jako technický analfabet jsem se přestupu pod jiného poskytovatele připojení k internetu bála, ale všechno bylo v pohodě. Pracovníci firmy byli ochotní a vše vyřešili tak, že jsem se nemusela takřka o nic starat. Dokonce jsem v rámci akční nabídky získala Wi-Fi router, který poskytuje internetovou konektivitu vzduchem pro mobilní zařízení, jako jsou notebooky, telefony či tablety.

Tak jo, a teď to hlavní… samotná rychlost internetu. Vyčetla jsem si postup, jak zjistit, jak rychle mi to šlape. A výsledek mě překvapil. Rychlost byla dvojnásobná! To mě překvapilo, tak jsem kontaktovala STARNET, kde mi vysvětlili, že je to v pořádku. Upozornili mě také, že je rychlost lineární, tedy stejně oběma směry. Stahování, nahrávání, vše to frčelo rychlostí, která mi dělala radost. 

Aby toho nebylo málo, STARNET nabízí digitální televizi nazvanou Mazaná TV. Je na první tři týdny zdarma, tak jsem ji hned také vyzkoušela. Nejdřív jsem koukala na noťasu, pak přes set-top box na televizi a večer vyzkoušela i mobilní verzi. Šlapalo to v pohodě. Cena? 119 korun. To jde, ne?

Mimochodem, STARNET v posledních dnech významně zlepšil pokrytí samotných Karlových Varů. Rychlost až 300 Mbps (dle konkrétního místa) nabízí nově také v Nové Roli, Staré Roli a v Drahovicích. A v Chodově u Karlových Varů mají zákazníci rychlost dokonce až 500 Mbps.

STARNET dále pracuje na rozšiřování sítě do Sokolova a Ostrova, takže i tam bude dostupný internet, který s cenou 250 Kč za měsíc nemá v České republice mnoho konkurence.

A jak si internet od STARNETu objednat? Využít můžete on-line objednávku, nebo zavolat zdarma na 800 555 025.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky internet. Starnet, Karlovy Vary, stabilní a rychlý, Internet, STARNET, s.r.o., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RECENZE: Rychlý a stabilní… Internet od STARNETu šlape v Karlových Varech a okolí rychlostí až 300 Mbps  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.