Počasí dnes28 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Prezident Petr Pavel na přelomu týdne navštíví Karlovarský kraj, čeká ho několik debat

Prezident Petr Pavel na přelomu týdne navštíví Karlovarský kraj. V neděli a v pondělí ho čekají jednání s regionálními politiky a debaty s občany i odborníky na témata sociálně vyloučených lokalit nebo vzdělávání v kraji. Informoval o tom v úterý odbor komunikace Hradu.

V neděli večer 23. června se prezident Petr Pavel zúčastní v 18.00 hodin debaty s občany v Grandhotelu Ambassador v Karlových Varech. O den později jej čeká jednání s politickou reprezentací včetně hejtmana Petra Kulhánka (za STAN) a debaty o dvou zmíněných tématech. Návštěvu následně zhodnotí v 16:45 na tiskovém briefingu v Domě Chopin v Mariánských Lázních.

Prezident Pavel koncem května při návštěvě Pardubického kraje, kterou uzavřel první kolo cest po všech českých krajích, řekl, že nyní plánuje návštěvy Ústeckého a Karlovarského kraje, v nichž byl ještě před loňskou březnovou inaugurací. Do Ústeckého se vydá ve středu. Posléze se chce věnovat souhrnu a analýze témat všech cest, v létě by se mohlo uskutečnit několik kulatých stolů. Další cesty do krajů budou následovat případně až po podzimních volbách.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky prezident, Petr Pavel, návštěva prezidenta, debata s občany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prezident Petr Pavel na přelomu týdne navštíví Karlovarský kraj, čeká ho několik debat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.