Počasí dnes28 °C, zítra23 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Nové vybavení pro krajskou záchranku za třináct milionů. Získala vozidla i stan

Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje má nové vybavení za celkem třináct milionů korun. Jde o osm nových vozů, ale také stan pro pracoviště krizové připravenosti.

Tentokrát nejde o klasické sanitky, ale o doprovodná vozidla pro techniky, zajištění materiální obslužnosti a dva vozy pro přepravu většího počtu osob při mimořádných událostech a také vozidlo pro služby koronera.

„Karlovarský kraj podporuje rozšíření a obměnu vozového parku Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje již řadu let. Finance v tomto konkrétním případě pomáhají s pořízením moderních vozů, které mohou při zásazích zjednodušit náročnou práci zaměstnancům záchranné služby,“ řekl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek (KOA).

Právě Karlovarský kraj přispěl na sedm vozidel, Kromě něj na vybavení přispělo ministerstvo zdravotnictví. Za necelých sedm set tisíc má karlovarská záchranka také nový stan pro pracoviště krizové připravenosti.

Nové vybavení vyšlo na téměř třináct milionů korun. „Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje by ráda touto cestou poděkovala svému zřizovateli, Karlovarskému kraji, za podporu a součinnost při rozvoji naší organizace. Doufáme, že naše spolupráce bude i nadále pokračovat v tomto duchu,“ dodal Jiří Smetana, ředitel Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje.

Ohodnoť článek

Foto Karlovarský kraj

Štítky zzs kvk, karlovarský kraj, vybavení, stan, vozidla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové vybavení pro krajskou záchranku za třináct milionů. Získala vozidla i stan  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.