Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Song „Můj čas“ ze seriálu Sanitka zní karlovarskými sídlišti stále hlasitěji

Blíží se osmá hodina večerní a lidé na karlovarských sídlištích otvírají okna. Někteří připravují mobilní telefony a všichni čekají, až se ozve hudba a první slova písně „Můj čas….. Ano i dnes se dočkají, i dnes hrají DJ záchranářům, i dnes se jim bude tleskat…..

Iniciativa karlovarských DJ vznikla před několika dny a dnes už se do ní zapojuje stále více lidí. „Nejde zdaleka jen o DJs, i když ti byli první, protože mají aparaturu, která dokáže sídliště ozvučit,“ říká Miloslav Kubsa alias DJ Mike, který začínal song pouštět v obci Dalovice.

K jeho výzvě se postupně přidávají kamarádi a kolegové v dalších částech Karlových Varů. „Dnes již pouštějí kolegové ve Staré Roli, Tašovicích, Nové Roli, Ostrově, Kynšperku, Jimlíkově, nebo Mírové. A přidávají se i další lidé, kteří nemají ve svém okolí žádného DJe, co by to tam "roztleskával," a tak vzali iniciativu do svých rukou. Pouští písničku a lidé v okolí tleskají,“ pokračuje DJ Mike.

Ten by byl rád, kdyby se do výzvy zapojili i další lidé v celé republice. „Ta písnička je přímo určená pro tyto dny a zdravotníci, IZS i další lidé v první linii si to opravdu zaslouží,“ dodá Miloslav Kubsa s tím, že na facebookové stránky Roztleskavaci DJs pro IZS lidé umisťují videa nahraná na sídlištích a chlubí se, jak se u nich tleská. „A to je určitě super,“ dodal DJ Mike.  

Jeho slova potvrdila i paní Kamila ze Staré Role, která přiznává, že si v posledních pěti dnech nenechala večerní hraní a tleskání pro záchranáře ani jednou uniknout. "Vždy mě to dojme a jsem moc ráda, že lidé aspoń takovýto způsobem zdravotníkům a záchranářům děkují," řekla paní Kamila.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto DJ Mike

Štítky hudba, záchranáři, poděkování, Karlovy Vary, DJs, potlesk, sídliště, Sanitka, Stará Role, Dalovice, Nová Role, Tašovice, Ostrov, Kynšperk nad Ohří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Song „Můj čas“ ze seriálu Sanitka zní karlovarskými sídlišti stále hlasitěji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.