Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Karlovarský kraj bude opět vyhlašovat Seniora roku

Anketa, kterou vyhlašuje kraj od roku 2017, bude mít i letos své pokračování. Jedná se o projekt, který má poděkovat seniorům za jejich celoživotní práci a úsilí. Podle radního pro sociální oblast Roberta Pisára (STAN) se nemusí jednat pouze o lidi, kteří dělají nebo v minulosti dělali velké činy. Nominovat lze každého, kdo je něčím zajímavý nebo jedinečný.

„Snahou této ankety je připomenout důležitost postavení seniorů nejen v rodinách, ale v celé naší společnosti a také podpořit aktivní stárnutí, které udržuje naše seniory při síle. Chceme proto ocenit ty z nich, které považují jejich blízcí, spolupracovníci, přátelé či známí za výjimečné. Nemusí dělat velké činy, může se jednat o osoby, které jsou zkrátka jedinečné svým životním přístupem,“ uvedl Robert Pisár.

Nominace do ankety Senior roku byla spuštěna před několika dny a potrvá do 13. srpna.  Nominovat může kdokoliv a stačí k tomu elektronicky vyplnit nominační lístek na webových stránkách Karlovarského kraje.

„Do ankety je možné přihlásit obyvatele Karlovarského kraje ve věku od šedesáti let. Do formuláře je nutné vyplnit kromě základních údajů o nominovaném také důvod, proč by měl získat titul Senior roku 2021,“ doplňuje Jitka Čmoková, mluvčí Karlovarského kraje.

Všechny nominace, které budou podané dle pravidel a v požadovaném termínu, budou předloženy ke zhodnocení Radě Karlovarského kraje. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety se uskuteční 18. listopadu 2021 v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky senioři, Karlovarský kraj, ocenění, nominace, anketa, Starostové a nezávislí, Grandhotel Pupp

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarský kraj bude opět vyhlašovat Seniora roku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.