Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Startuje kampaň, která má zvýšit hrdost obyvatel Karlovarského kraje

Karlovarská agentura rozvoje podnikání (KARP) připravila pokračování projektu Žijeme regionem. Jedná se o komunikační kampaň, která má za úkol zvýšit zájem o Karlovarský kraj a přimět jeho obyvatele, aby byli hrdí na to, že patří na západ. A to je i hlavní motto kampaně, které zní “Karlovarský kraj. Patřím na Západ.”

„Západ vyjadřuje nejen reálnou geografickou polohu kraje, ale také představuje metaforu svobody. Nosná myšlenka projektu komunikace je: Karlovarský kraj je region, na který jsem pyšný a ke kterému se hlásím. „Jsem hrdý na to, že patřím sem – na Západ.“ Komunikace se nese v duchu hodnot – otevřenost, upřímnost, poctivost, přátelskost a vstřícnost,“ vysvětluje Zuzana Křápková, pracovnice PR oddělení KARP.

Projekt sází nejen na zmíněné logo, ale také na ambasadory, kterými jsou osobnosti Karlovarského kraje, které se dokázaly prosadit ve svých oborech. Ambasadory se například stali úspěšný student a mladý podnikatel Daniel Grigar, lektor a konzultant Gerhard Knop, designér Jiří Hanek, konzultant Jan Novotný, věhlasný sportovec a olympionik Lukáš Bauer, ředitelka Vysoké školy finanční a správní Karlovy Vary Lenka Chlebková, výtvarnice Lenka Sárová Malíská.  „Věříme, že široký záběr a příběhy těchto osobností budou inspirovat a motivovat obyvatele našeho kraje k vlastnímu rozvoji a budování hrdosti a patriotismu. Ambasadorem se může stát každý, kdo věří v náš kraj a rozvíjí jej“, řekl Vlastimil Veselý, ředitel KARP..

Projekt je zaměřen na několik cílových skupin napříč celou společností. Na studenty a mladé absolventy škol, které by chtěl motivovat k návratu do kraje po ukončení studií, a též je informovat o vzdělávacích programech a přeshraničních možnostech studia i o možnostech jejich pozdějšího profesního uplatnění. Dále se projekt obrací na firmy a podnikatele s cílem motivovat schopné a talentované obyvatele regionu k vlastnímu podnikání. Poradit jim, jak s podnikáním začít, na které instituce se obracet a propojit je mezi sebou.

„Projekt „Žijeme regionem“ nezapomíná ani na zaměstnance, kteří již pracují v kraji a žijí zde se svými rodinami. Informuje je o možnostech studia pro děti, o kulturně – společenských akcích, sportovních programech či o nových příležitostech, které podpoří jejich spokojený a plnohodnotný rodinný život vedoucí k rozhodnutí zůstat v regionu,“ dodává Zuzana Křápková s tím, že snahou všech aktérů projektu je zapojit do něj co nejvíce obyvatel z regionu.

Do projektu se může zapojit každý a to hned několika aktivitami. Aktivně se můžete stát například ambasadorem. „Oceníme každý Váš tip na kulturní či společenskou akci či pracovní nabídku, zajímavost v regionu, které s námi sdílejte na Facebooku, Instagramu Žijeme regionem či zasílejte na email zijemeregionem@karp-kv.cz. Ať aktivně či pasivně, budeme rádi za každého followera a příznivce našeho projektu, za každého hrdého a spokojeného obyvatele Karlovarského kraje,” uzavřel Vlastimil Veselý.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook/lukáš Bauer

Štítky žijeme regionem, kampaň, Karlovarský kraj, hrdost, komunikace, projekt, podnikání, Karp, Vlastimil Veselý, studium, Lukáš Bauer, Jan Novotný, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Startuje kampaň, která má zvýšit hrdost obyvatel Karlovarského kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.