Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dobrovolníci přijeli poděkovat karlovarským zdravotníkům, přivezli ovoce, jogurty, kávu a dopis

Zaměstnanci Nemocnice v Karlových Varech obdrželi od karlovarských dobrovolníků z Korona Assistence, Regionálního dobrovolnického centra Instand a “Holek z Moskevské” povzbuzující injekci. Vedle potravin a vitamínů je potěšil i doprovodný dopis.

“Všem lékařům, sestrám, sanitářům a pracovníkům Karlovarské krajské nemocnice! Chtěli bychom Vám za karlovarskou veřejnost poděkovat za Vaše 100% nasazení v boji s Covid-19. Drobným dárkem chceme vyjádřit, že jste pro nás nezbytní a nejste v tom sami! Velice si Vážíme toho, jak pečujete o všechny, kteří s touto nemocí bojují. Víme, že Vás každodenní nasazení stojí hodně sil. Je nám jasné, že se zároveň musíte postarat o osobní záležitosti, o blízké a rodinu, o domácí výuku dětí. Oceňujeme, že Vaší aktuální prioritou přeze vše zůstává Vaše profese a zároveň poslání, záchrana životů vážně nemocných pacientů. Předáváme Vám první zásilku jogurtových výrobků (1000 ks), která je zároveň darem od firmy Hollandia Karlovy Vary s.r.o., přidáváme od nás dobrou kávu a ovoce na povzbuzení. Tak jako jsme se snažili pomáhat na jaře, budeme působit i na podzim. Neváhejte se na nás v čemkoliv obracet! Přejeme Vám všem pevné nervy, elán a hlavně zdraví,“ stojí v dopise, který dobrovolníci personálu předali.

Obdarovaní zdravotníci a personál nemocnice na facebooku přiznal, že nejen ovoce, káva a jogurty, ale především výše citovaný dopis je pro všechny velkou vzpruhou.

„Děkujeme všem, kteří se na této povzbuzující zásilce pro zaměstnance naší nemocnice podíleli. Moc si toho vážíme, je to pro nás velká vzpruha. Přejeme Vám všem pevné zdraví a pevnou oporu ve svých blízkých, protože to je v těchto dnech asi to, co všichni budete nejvíc potřebovat. Ještě jednou díky,“ uvedla Karlovarská krajská nemocnice na svém webu.

Karlovarští dobrovolníci tak dali vzpomenout na jaro, kdy byli zdravotníci, hasiči, policisté a další lidé v takzvané první linii zahrnováni nejrůznějšími formami díků. A je třeba přiznat, že na podzim, kdy je situace daleko vážnější a vyhrocenější, se na děkování trochu zapomnělo. A třeba je počin karlovarských dobrovolníků jakousi první vlaštovkou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com

Štítky dobrovolníci, poděkování, nemocnice, dopis, Karlovarský kraj, káva, ovoce, zdravotnický pracovník, Karlovy Vary, Karlovarská krajská nemocnice, HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o., Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrovolníci přijeli poděkovat karlovarským zdravotníkům, přivezli ovoce, jogurty, kávu a dopis  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.