Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Je vaše babička nejlepší? Přihlaste ji do soutěže Babička roku 2020

Projekt babička roku se snaží zábavnou a příjemnou formou poukázat na důležitost mezigeneračního soužití nejen v rodinách a zároveň ocenit aktivní seniorky. Projekt se letos koná druhým rokem a přihlásit můžete všechny babičky z Karlovarského kraje ve věku nad 55 let. Své favoritky mohou do krajského kola nominovat rodinní příslušníci, přátelé či známí.

„V loňském roce jsme byli velmi překvapeni počtem přihlášených účastnic. Mnohé z nich nominovaly jejich děti nebo vnoučata. To je pro nás znamením, že babičky jsou stále aktivní v péči o své rodiny a velmi milovány. Je radostí se setkat s dámami, které i v pokročilém věku hýří optimismem, předávají dál svou moudrost a ve volném čase se věnují také svým koníčkům,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis (ANO).  

K nominaci je možné využít přihlášku na webových stránkách soutěže https://www.babickaroku.cz/, nebo vyplnit formulář, který vyjde v srpnovém vydání Krajských listů.

„Na základě přihlášek vybere porota šest až dvanáct babiček, které postoupí do druhé části oblastního kola. To se uskuteční 9. září 2020 v Městském domě kultury v Sokolově. Soutěžící se tady představí ve třech disciplínách a to v rozhovoru, ukázky dovednosti podle vlastního výběru a módní přehlídky,“ doplnila Jitka Čmoková, mluvčí krajského úřadu s tím, že finále krajského kola bude moderovat známý bavič Vladimír Hron.


Vítězka krajského kola Karlovarského kraje postoupí do celorepublikového finále soutěže, které se bude konat v Olomouci na výstavišti Flóra a bude soutěžit o titul „Babička roku 2020“.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto www.babickaroku.cz

Štítky babička roku, senioři, Karlovarský kraj, soutěž, rodina, Petr Kubis, ANO 2011, Vladimír Hron

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je vaše babička nejlepší? Přihlaste ji do soutěže Babička roku 2020  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.