Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Premiér Andrej Babiš chce část své dovolené strávit v Mariánských Lázních

Hotely v Mariánských Lázních hlásí 70 - 80 procentní obsazenost. Letos jsou návštěvníky města převážně čeští turisté, kteří přijíždějí na 2 - 3 noci, většinou na prodloužený víkend a wellness pobyty. Město se prezentuje kampaní nazvanou „Mariánsky jsou super.“

„Cílem kampaně je ukázat město nejen tak, jak jsme ho všichni zvyklí tradičně vidět, tedy jako lázně pro cizince, ale také jako místo pro odpočinek v lůně přírody. Kampaň ukazuje krásu Slavkovského lesa, který je vysloveně stvořen pro dlouhé pěší túry v přírodě. Prezentovány jsou i další možnosti pro aktivní sportovce jako jsou cyklostezky, golfová hřiště, tenisové kurty, bazény nebo jízda na koni,“ říká Elena Sorokina, PR manažerka mariánskolázeňského Infocentra.

V kampani jsou představeny i památky v okolí města jako zámek Kynžvart, hrad a zámek Bečov nad Teplou, klášter Teplá či park Boheminium a nechybí ani výčet mnoha kulturních akcí, koncertů a festivalů.

„Po čtyřech měsících intenzivní práce na vývoji a realizaci protikrizového marketingové kampaně Mariánky jsou super!, nám od hotelů začaly přicházet pozitivní zpětné vazby,“ říká Barbora Tintěrová, ředitelka informačního centra Mariánské Lázně.

Podle ředitele hotelové skupiny Ensana Karla Kalivody jsou nyní hotely Centrální Lázně a Hvězda obsazeny ze 70 - 80 procent. Z tohoto důvodu se vedení rozhodlo otevřít další tři hotely z této skupiny. V nejbližší době tak hosty přivítají také hotely Pacifik a Nové Lázně a na podzim se návštěvníkům otevře i hotel Svoboda.

„V současné době navštěvují hotel hlavně čeští turisté, kteří tady tráví dvě až tři noci. Nejčastěji si rezervují welness program,“ sdělila ředitelka hotelu Flora Zuzana Bugyiková.

Podobnou zkušenost mají i v hotelu Olympia. „Němečtí turisté jsou stále opatrní. Jezdí k nám převážně Češi na krátkodobé pobyty,“ dodal Radek Šnajdr, ředitel hotelu Olympia.

Podle Eleny Sorokiny oznámila svůj zájem o pobyt v Mariánských Lázních řada významných českých osobností, které tak chtějí podpořit cestoví ruch a lázeňství.

„Svou dovolenou zde ke své spokojenosti již strávil šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Mezi ohlášenými návštěvníky pak figuruje ředitel agentury CzechTourism Jan Herget a předseda vlády ČR Andrej Babiš,“ dodala Elena Sorokina.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com

Štítky dovolená, kampaň, Mariánské Lázně, Andrej Babiš, hotel, Zdeněk Pohlreich, Karel Kalivoda, Slavkovský les, CzechTourism, Česko, Kynžvart, Hrad a zámek Bečov nad Teplou, Tichý oceán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Premiér Andrej Babiš chce část své dovolené strávit v Mariánských Lázních  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.