Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Hledá se pozitivní, pohodový a aktivní senior, hledá se Senior roku

Karlovarský kraj opět vyhlásil anketu, do které můžete přihlásit svoji babičku, dědečka nebo jiného seniora ze svého okolí. Formulář najdete na webových stránkách kraje a přihlášky je možné odeslat do 15. srpna letošního roku.

„I letos chce kraj ukázat, že v našem regionu žije celá řada činorodých seniorů, kteří pomáhají lidem ve svém okolí a mají spoustu zájmů a aktivit. Proto vyhlásil další ročník krajské ankety Senior roku,“ uvedla mluvčí Karlovarského kraje Jana Pavlíková.

Pokud se chcete do ankety zapojit a přihlásit do ní někoho ze svých blízkých, stačí když vyplníte on-line formulář, který najdete na krajském webu. Přihlášku může zaslat kdokoliv 15. srpna letošního roku.

„Setkávám se s našimi seniory na krajských akcích, na vyhlášení výsledků různých soutěží a přicházejí za mnou i v rámci Dne s hejtmanem. A vždycky mě překvapí, jak jsou i ve svém věku plní nadšení pro věc, kterou zrovna řeší. Mám radost, že se stále zajímají o cestování, sportovní a kulturní akce, mají nápady, jak zlepšit život kolem sebe. Proto se snažíme tyto osobnosti ocenit, zviditelnit jejich životní osudy a inspirovat nejen jejich vrstevníky, ale mnohdy i lidi o generace mladší,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis (ANO).

Podmínkou přihlášení do ankety je minimální věk 60 let. Při vyplňování anketního lístku je třeba uvést informace také o člověku, který nominaci posílá, a sdělit důvod, proč danou osobu navrhuje na ocenění.

„Všechny obdržené nominace budou předloženy radním Karlovarského kraje. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety se uskuteční 5. listopadu ve slavnostním sále Grandhotelu Pupp,“ dodala Jana Pavlíková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky senior, vitalita, anketa, Senior roku, Karlovarský kraj, Jana Pavlíková, Petr Kubis, ANO 2011, Grandhotel Pupp

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se pozitivní, pohodový a aktivní senior, hledá se Senior roku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.