Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do amfiteátru míří závodní speciály z Dakaru

Závodní tým Moto Racing Group dnes v Lokti představí techniku i závodníky, kteří dojeli do cíle Dakaru. Dozvíte se zajímavosti nejen ze samotného závodu, ale nahlédnete do jeho zákulisí.

„Původně se tato akce měla konat už v dubnu. Ale doba koronavirová nám vše zhatila a proto přijíždíme až nyní,“ uvádí tým Mot Racing Group na svých stránkách.

V rámci programu, který dnes v loketském amfiteátru startuje v 18 hodin, prožijete zajímavou a rozhodně hodně netradiční show. Uvidíte závodní speciály KTM, SSV (Can-Am Maverick X RS) se kterým Ollie Roučková společně s Danem Zelenkou dojeli do cíle Dakaru 2019, kompletní doprovodnou techniku a samozřejmě závodníky, kteří vám přiblíží závod Rallye Dakar tak, jak ho v televizi neuvidíte.

„Pohled do zákulisí, představení techniky, způsobu navigace, život v bivaku a co vlastně pro tým jako takový znamená přesun Dakaru z Jižní Ameriky do Saudské Arábie vám prozradí Milan Engel, Martin Michek, Ollie Roučková, Daniel Zelenka a v neposlední řadě hvězda autokrosové scény a nový člen týmu, Václav Fejfar, který už byl arabské písky okouknout, ale teprve se na svoji první účast v roli závodníka chystá,“ doplňuje týmový web s tím, že celý program je interaktivní a každý kdo přijde na vlastní kůži zažije atmosféru nejtěžšího závodu na světě.

„Večerní program bude navíc okořeněn koncertem kapely Krucipüsk. Areál amfiteátru otvíráme v 17 hodin,“ dodal pořadatel akce Vladimír Suchan.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto moto racing group

Štítky Dakar, Moto Racing Group, Loket, amfiteátr, Krucipüsk, Rallye Dakar, technika, KTM, Jižní Amerika, Saúdská Arábie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do amfiteátru míří závodní speciály z Dakaru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.