Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Takhle se děkuje zdravotníkům, policistům a hasičům v Karlových Varech

Přímo v areálu karlovarské nemocnice se v posledních dnech konaly dva koncerty. Tím prvním bylo vystoupení Karlovarského symfonického orchestru a tím druhým vystoupení hudby Hradní stráže a policie ČR.

„Karlovarský symfonický orchestr zahrál hasičům a zdravotníkům. Koncert pro hasiče, na kterém zazněla Dvořákova Novosvětská symfonie, byl v Tašovicích a druhý koncert pro zdravotníky byl přímo v nemocnici. Škoda, že koncert v nemocnici přerušil déšť. I přesto ale publikum stojící na balkonech pavilonu C nebo před budovou orchestr odměnilo bouřlivým potleskem,“ sdělila Andrea Bräunerová, vedoucí marketingu Karlovarského symfonického orchestru.

Včera navíc do Karlovarské krajské nemocnice přijela hudba Hradní stráže a policie ČR, která zhruba třicetiminutovým vystoupením poděkovala všem, kteří se podíleli a podílejí na zvládání pandemie.

„Motto celé akce bylo - Přivezeme Vám hudbu a dobrou náladu, odvezeme si Váš potlesk a to se podařilo,“ dodal mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Vladislav Podracký.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto KKN + Meatfoto + facebook.com

Štítky poděkování, záchranáři, koncerty, nemocnice, hasiči, policie, Hradní stráž, KSO, koncert, zdravotnický pracovník, Karlovarská krajská nemocnice, hudba, Karlovy Vary, Policie České republiky, Symfonie č. 9, Tašovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Takhle se děkuje zdravotníkům, policistům a hasičům v Karlových Varech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.