Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Karlových Varech budou kandidovat ODS, TOP 09 a KDU-ČSL společně

V Karlových Varech budou v komunálních volbách kandidovat ODS, TOP 09 a KDU-ČSL společně pod hlavičkou Spolu. Představitelé stran už podepsali memorandum o spolupráci a na začátku června chtějí podepsat koaliční smlouvu. O spolupráci jednají strany i v dalších městech regionu, řekl dnes předseda Regionálního sdružení ODS Karlovarského kraje Jiří Vaněček.

O spolupráci tří stran jednali jejich regionální představitelé v Karlových Varech od počátku roku. Mezitím jednotlivé strany nominovaly své kandidáty. Strany koalice chtějí navázat na výsledek, kterého Spolu v krajském městě dosáhla v loňských parlamentních volbách, kdy skončila na druhém místě za ANO se ziskem 25,09 procenta hlasů.

"Našim cílem je komunální volby vyhrát a dát městu kvalitní vedení s vizí jeho dalšího posunu,“ uvedl lídr ODS a kandidát na primátora Jiří Vaněček. "Do voleb máme připraveny kvalitní kandidáty se zkušenostmi z politiky i z privátní sféry. Těším se na pokračující úspěšnou spolupráci,“ sdělil lídr TOP 09 Lukáš Otys. "Spojuje nás cíl, kterým je všestranný rozvoj krajského města a obnova světoznámých lázní po covidu-19,“ dodal lídr KDU-ČSL Vladimír Melichar.

Kompletní kandidátku koalice představí v červnu. Ve volební kampani se chce zaměřit na přímé oslovování voličů a představení konkrétních projektů, jak by šlo zlepšit život občanů i podpořit podnikání ve městě.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ODS

Štítky ČR, volby, ODS, KDU-ČSL, TOP 09, obce, Karlovy Vary, SPOLU, Karlovarský kraj, ANO 2011, Lukáš Otys

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlových Varech budou kandidovat ODS, TOP 09 a KDU-ČSL společně  |  Politika  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.